Механік з великим досвідом дав водіям важливу пораду, як подвоїти термін служби автомобіля

08.10.2024   15:58    18
[gtranslate]

Кожен автовласник хоче, щоб його автомобіль служив якомога довше, і є кілька менш відомих методів, які можуть допомогти досягти цього. Нещодавно Скотт Кілмер, американський механік із понад 50-річним стажем роботи, поділився на своєму YouTube-каналі такою порадою, яка може значно подовжити термін служби будь-якого автомобіля.

Кілмер підкреслює, що багато водіїв не помічають важливості догляду за гумовими ущільнювачами дверей і багажника. З часом ці ущільнювачі можуть висохнути, потріскатися, а взимку навіть замерзнути через накопичену вологу. За словами Кілмера, вирішення цієї проблеми просте: використання силіконового спрею.

Нанесення силіконового спрею на ці гумові ущільнювачі зберігає їх еластичність і, завдяки своїм гідрофобним властивостям, відштовхує вологу. Це запобігає замерзанню ущільнювачів у холодну погоду та допомагає зберегти їх функціональність. Кілмер припускає, що цей невеликий, але ефективний етап технічного обслуговування може подвоїти довговічність автомобіля.

Регулярний догляд та увага до частин автомобіля, про які часто не звертають уваги, можуть значно підвищити його довговічність. Дотримуючись порад Кілмера, водії можуть не тільки уникнути неприємних проблем, але й забезпечити безперебійну роботу своїх автомобілів протягом багатьох років.



u-news.com.ua



  • Контакти
  • Політика конфіденційності
  • Карта сайту